Persoonlijk advies

Kies voor een universiteit waar jij de meeste kans maakt!

Ga jij je aanmelden voor Geneeskunde en zou je het fijn vinden als iemand met je mee denkt om een strategische keuze te maken voor een bepaalde selectiemethode? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Ons team onderzoekt hoe de universiteiten haar studenten selecteert en is daarbij goed op de hoogte van de essentiële verschillen. Met deze jarenlange kennis willen wij graag aanstaande Geneeskunde studenten helpen om op een wijze manier te kiezen voor een decentrale selectie. Jouw persoonlijke voorkeuren en onze adviezen bespreken we graag met je in het 'Selectie Check gesprek'. Het Selectie Check gesprek duurt maximaal 60 minuten en kost €40,-. Aanmelden kan via het onderstaande aanmeldformulier.

SELECTIE CHECK GESPREK

Speciaal voor Geneeskunde!

Aanmelden

Aanmelden voor het Selectie Check gesprek voor Geneeskunde is mogelijk via het aanmeldformulier op onze website. Na je aanmelding wordt er  zo snel mogelijk contact met je opgenomen. Er wordt contact met je opgenomen zodra ons team beschikbaar is om een gesprek in te plannen. We streven er naar om alle studenten die zich aanmelden voor het gesprek te helpen!

Afspraak inplannen

Het gesprek wordt per e-mail ingepland en kan vaak binnen 10 tot 14 dagen plaatsvinden. Het gesprek vindt telefonisch, via Skype of face-to-face plaats, afhankelijk van de voorkeur en woonplaats van de kandidaat. Voorafgaand aan het gesprek kan de kandidaat eventueel de Selectie Check  maken zodat de antwoorden kunnen worden besproken tijdens het gesprek.

Betaling regelen

De kosten van het Selectie Check gesprek bedragen € 40,- voor 60 minuten. De betalingsregeling ontvangt u per e-mail zodra het gesprek is ingepland. Tot 48 uur tevoren de start van het Selectie Check gesprek kan de boeking worden geannuleerd en zal het aankoopbedrag kosteloos worden teruggestort.

Een zelfverzekerde keuze

Het doel van het Selectie Check gesprek is om de kandidaat te helpen bij het maken van een zelfverzekerde keuze. Ons team gelooft dat wanneer een kandidaat strategisch voor een universiteit en haar selectieprocedure kiest, de kandidaat zijn of haar kansen tot toelating kan vergroten. Wij helpen jou daar graag bij door middel van dit gesprek!

 


We hopen dat je fluitend door de decentrale selectie komt!
 - team Decentrale Selectie Hulp