Decentrale Selectie Hulp

Hoe kunnen wij jou helpen bij de decentrale selectie?

Sinds 2017 zet Team Decentrale Selectie Hulp zich in om aanstaande studenten te helpen in de decentrale selectie. Over de jaren heen is de website steeds verder uitgebreid met de doelstelling om zo veel mogelijk belangrijke informatie gratis te kunnen delen met de selectie kandidaten. We zijn enthousiast om te vertellen dat Team Decentrale Selectie Hulp nu ook haar eigen producten aanbiedt! Onze producten worden gekenmerkt door onze kernwaarden; ervarenheid, eerlijkheid en betaalbaarheid. Wil jij meer over onze kernwaarden lezen? Lees hier ons verhaal! 

Let op: We verlenen onze diensten niet op grote schaal omdat we het belangrijk vinden dat onze diensten zorgvuldig worden blijven uitgevoerd. We proberen uiteraard wel altijd elke student te helpen die zich aanmeldt. Aanmelden kan via het aanmeldformulier.

Onze producten

Klik op één van onze producten voor meer informatie over het product.

Kortingen

Keuzehulp Geneeskunde

Motivatiebrief

Decentrale Selectie kortingen

Decentrale Selectie Hulp geeft kortingen weg voor verschillende selectietrainingen. Deze kortingen komen voort uit de samenwerkingen die Decentrale Selectie Hulp heeft met een aantal trainingsorganisaties. Wil jij weten welke trainingen je allemaal kunt boeken met korting? Bekijk dan de verschillende trainingsomschrijvingen en kortingen onder jouw selectieprocedure! Klik hier om jouw decentrale studie te selecteren en om naar jouw trainingsomschrijving te gaan.

De trainingsomschrijvingen zijn geschreven op basis van informatie die de organisaties online publiceren en/of aan ons beschikbaar stellen via het informatieformulier. Mocht de omschrijving op onze website afwijken van de daadwerkelijke training, dan vindt ons team het erg prettig als de studenten dit bij ons melden!

KEUZEHULP GENEESKUNDE

Ga jij je aanmelden voor Geneeskunde en zou je het fijn vinden als iemand met je mee denkt om een strategische keuze te maken voor een bepaalde selectiemethode? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Ons team onderzoekt hoe de universiteiten haar studenten selecteert en is daarbij goed op de hoogte van de essentiële verschillen. Met deze jarenlange kennis willen wij graag aanstaande Geneeskunde studenten helpen om op een wijze manier te kiezen voor een decentrale selectie. Jouw persoonlijke voorkeuren en onze adviezen bespreken we graag met je in het 'Selectie Check gesprek'. Het Selectie Check gesprek duurt maximaal 60 minuten en kost €40,-. Aanmelden kan via het onderstaande aanmeldformulier.

SELECTIE CHECK GESPREK

Speciaal voor Geneeskunde!

Aanmelden

Aanmelden voor het Selectie Check gesprek voor Geneeskunde is mogelijk via het aanmeldformulier op onze website. Na je aanmelding wordt er  zo snel mogelijk contact met je opgenomen. Er wordt contact met je opgenomen zodra ons team beschikbaar is om een gesprek in te plannen. We streven er naar om alle studenten die zich aanmelden voor het gesprek te helpen!

Afspraak inplannen

Het gesprek wordt per e-mail ingepland en kan vaak binnen 10 tot 14 dagen plaatsvinden. Het gesprek vindt telefonisch, via Zoom of face-to-face plaats, afhankelijk van de voorkeur en woonplaats van de kandidaat. Voorafgaand aan het gesprek kan de kandidaat eventueel de Selectie Check  maken zodat de antwoorden kunnen worden besproken tijdens het gesprek.

Betaling regelen

De kosten van het Selectie Check gesprek bedragen € 40,- voor 60 minuten. De betalingsregeling ontvangt u per e-mail zodra het gesprek is ingepland. Tot 48 uur tevoren de start van het Selectie Check gesprek kan de boeking worden geannuleerd en zal het aankoopbedrag kosteloos worden teruggestort.

Een zelfverzekerde keuze

Het doel van het Selectie Check gesprek is om de kandidaat te helpen bij het maken van een zelfverzekerde keuze. Ons team gelooft dat wanneer een kandidaat strategisch voor een universiteit en haar selectieprocedure kiest, de kandidaat zijn of haar kansen tot toelating kan vergroten. Wij helpen jou daar graag bij door middel van dit gesprek!

Motivatiebrief

Ons team hoopt natuurlijk dat je bij het schrijven van jouw motivatiebrief veel aan onze tips hebt gehad! Heb je de tips nog niet kunnen bekijken? Vraag dan voor €5,- toegang aan via het onderstaande aanmeldformulier. Je ontvangt na betaling per e-mail het wachtwoord waarmee je op deze pagina kunt inloggen om alle tips en Engelse voorbeeldzinnen te bekijken.

Mocht je nu graag feedback willen op jouw motivatiebrief, dan kijken wij graag even naar je brief! De kosten hiervoor bedragen slechts €20,-. Je kunt je aanmelden via het onderstaande formulier. Er zal vervolgens contact met je worden opgenomen om te vragen wanneer je je motivatiebrief moet inleveren. Op basis van deze deadline maken we een inschatting of de brief voorzien van feedback op tijd is bij de student. De betaling volgt nadat de afspraken rond zijn en voordat de brief wordt bekeken. Let op: We nemen alleen brieven in behandeling die volledig (afgeschreven) zijn!


We hopen dat je fluitend door de decentrale selectie komt!
 - Team Decentrale Selectie Hulp