Hoe kunnen wij jou helpen?

Ons team van DecentraleSelectieHulp werkt samen met (bijles)instituut HIP Bussum in het organiseren van selectiebegeleiding. Wij organiseren deze selectiebegeleiding samen vanuit de organisatie DecentraleStudent. In deze organisatie streven we persoonlijk en kleinschalig onderwijs na. Wij begeleiden selectiekandidaten vanaf de middelbare school tot aan de universiteit, zelfs bij uitloting. We proberen elke kandidaat op zijn of haar eigen manier te helpen en bieden daarom ook veel verschillende vormen van selectiebegeleiding aan.

Fluitend door de decentrale selectie!

Waar de Student centraal staat!

Onze selectiebegeleiding

€ 69,00

CV & Motivatie Check. De kandidaat wordt gekoppeld aan een persoonlijke student-coach. Aan de hand van de kernwaarden van de universiteit en de opleiding controleert de coach het CV & Motivatieformulier. De student-coach geeft feedback en tips om het formulier te verbeteren opdat het beter aansluit op de wensen van de universiteit en de student een grotere kans maakt in de selectie.

Vanaf € 125,00

Selectietraining. De Selectietraining is gericht op de stof en toetsen van de toetsingsdag. De training is ingericht als werkcollege waarbij blokken van uitleg en oefenen elkaar afwisselen. De studenten worden getraind in kleinschalige lesgroepen en ontvangen iets te drinken. De studenten ontvangen een trainingsbundel met een Nederlandse samenvatting, oefenvragen, goede leerstrategieën en tips voor de selectie!

€ 69,00

Faalangst begeleidingDe student wordt gekoppeld aan een coach die de student één op één leert hoe hij of zij moet omgaan met de spanningen rondom de selectie. Het doel van de begeleiding is om de student optimaal te laten presteren op de selectiedag. De student ontvangt o.a. uitleg over het optreden van de stressreacties en oefeningen voor thuis.

€ 199,00

Privé bijles. Kun jij niet bij de decentrale selectietraining zijn of heb je voorkeur voor één op één training? Meld je dan aan voor privé bijles! De student wordt gekoppeld aan een persoonlijke docent die de student op locatie individueel uitleg zal geven over de selectiestof. De student ontvangt net als in de training een trainingsbundel met een Nederlandse samenvatting, oefenvragen, goede leerstrategieën en tips voor de selectie.

€ ntb

Begeleiding bij uitloting. DecentraleStudent richt zich op persoonlijke begeleiding gedurende het gehele selectietraject. Indien je wordt uitgeloot voor jouw eerste keus, biedt DecentraleStudent je graag begeleiding aan bij het kiezen van een tweede studie. Deze studiekeuzebegeleiding bestaat uit verschillende gesprekken.

decentralestudent.nl

✓ Organisatie volledig gericht op de Decentrale Selectie

✓ Zet zich in voor verschillende numerus fixusstudies

✓ Ervaring met de Decentrale Selectie sinds 2016

✓ Ervaring met het begeleiding van middelbare scholieren sinds 2004    (Huisbegeleiding, bijles, eindexamentraining)

✓ Voorlichting en kleinschalig of privé onderwijs

✓ In samenwerking met verschillende partners