Decentrale Selectie Geneeskunde

Navigeer

Amsterdam Medisch Centrum

Decentrale Selectie – Geneeskunde, UvA

De decentrale selectie aan de UvA bestaat uit één selectieronde. Er worden uiteindelijk 350 studenten geselecteerd.

De selectie bestaat uit het maken van drie toetsen. Eind januari ontvang je op je e-mail de studiestof en een videocollege. Deze moet je bestuderen voor de eerste toets: de college toets. Op de eerste toets wordt er vooral gekeken naar je studievaardigheden: leer dus goed! Voor de tweede toets kun je niks voorbereiden. Het is een multiplechoicetoets waarin je wordt getoetst op kennis van natuurwetenschappelijke vakken op vwo-niveau. Denk hierbij aan opgaven binnen de vakken natuurkunde, biologie, scheikunde en wiskunde.

Uiterlijk 15 april hoor je of je bent aangenomen. Je ontvangt een rangnummer op basis van de verschillende toets resultaten. Het is belangrijk om te weten dat de resultaten van de eerste en tweede toets het sterkst meewegen en er alleen naar je VWO cijfers wordt gekeken wanneer kandidaten exact dezelfde score behalen voor toets 1 en 2. Het rangnummer wordt op Studielink bekend gemaakt.

SELECTIEBEGELEIDING

De Beste Decentrale Selectie Trainingen voor 2023 – Geneeskunde, UvA

€ 75,00

AdviesgesprekGa jij Geneeskunde studeren en wil jij weten aan welke universiteit je de meeste kans maakt in de selectie? Laat je adviseren door een selectiecoach! In het adviesgesprek ontvangt de student informatie over elke type Geneeskunde selectie en weegt de coach hoe af hoe goed de kandidaat zou presteren in elke type selectie.

€ 199,00

Selectietraining. De selectietraining is gericht op het tweetal toetsen van de toetsingsdag. In de training wordt dus de kennis toets en de BNS-toets (medisch wetenschappelijke toets) behandeld. De training is ingericht als werkcollege waarbij blokken van uitleg en oefenen elkaar afwisselen. De studenten worden getraind in kleinschalige lesgroepen. De studenten ontvangen een trainingsbundel met een Nederlandse samenvatting, tientalen oefenvragen voor elke type toets, goede leerstrategieën en tips voor de selectie! Deze selectietraining vindt fysiek plaats op locatie.

10% korting bij DecentraleStudent.nl
met de kortingscode

DCS2024

Team Decentrale Selectie Hulp helpt DecentraleStudent.nl in de ontwikkeling van betrouwbare selectiebegeleiding van goede kwaliteit: Onze missie!

 

€ 229,00

Privé bijles. Kun jij niet bij de decentrale selectietraining zijn of heb je voorkeur voor één op één training? Meld je dan aan voor privé bijles! De student wordt gekoppeld aan een persoonlijke docent die de student op locatie individueel uitleg zal geven over de selectiestof. De student ontvangt net als in de training een trainingsbundel met een Nederlandse samenvatting, oefenvragen, goede leerstrategieën en tips voor de selectie.

€ ntb

Begeleiding bij uitloting. DecentraleStudent richt zich op persoonlijke begeleiding gedurende het gehele selectietraject. Indien je wordt uitgeloot voor jouw eerste keus, biedt DecentraleStudent je graag begeleiding aan bij het kiezen van een tweede studie. Deze studiekeuzebegeleiding bestaat uit verschillende gesprekken.

Ons keurmerk

Team Decentrale Selectie Hulp doet al sinds 2016 actief onderzoek
naar de beste trainingsbureaus & selectietrainingen voor de decentrale selectie.
Door unieke samenwerkingen ontvang je via ons korting op de beste selectietrainingen! 


Wil je weten waarom juist deze organisaties worden gepromoot door ons team? Lees hier onze blog!


We hopen dat je fluitend door de decentrale selectie komt!
 - Team Decentrale Selectie Hulp