Decentrale Selectie Tandheelkunde

Navigeer

Rijksuniversiteit Groningen

Decentrale Selectie – Tandheelkunde, Groningen

De decentrale selectie aan de universiteit van Groningen bestaat uit één ronde met verschillende onderdelen. Er worden uiteindelijk 48 studenten geselecteerd.

Na aanmelding voor het UMCG ontvang je per e-mail de instructies voor de voorbereiding op decentrale selectiedag. Je ontvangt onder andere studiemateriaal via een E-Learning portal voor de kennistoets (cognitieve toets).

Midden februari vindt de selectiedag plaats in Groningen. Tijdens de selectiedag maak je twee verschillende toetsen. Één cognitieve toets, namelijk een kennistoets over de toegezonden studiestof en één non-cognitieve toetsen. De non-cognitieve toets bestaat uit situaties in de gezondheidszorg die jij moet beoordelen op professionaliteit. Het is belangrijk dat je je goed voorbereidt op deze toetsen door zowel het toegezonden studiemateriaal als de 7 competenties van een goede arts (samenwerking, communicatie, maatschappelijk handelen, leiderschap, professionaliteit, wetenschappelijk denken en medische deskundigheid) te bestuderen.

Let op: Voorheen bepaalden de resultaten van de cognitieve toets (kennistoets) grotendeels je rangnummer in deze selectie, maar sinds 2021 wegen beide toetsen even zwaar mee in de bepaling van je definitieve rangnummer.

Uiterlijk 15 april hoor je of je bent aangenomen. Het rangnummer wordt op Studielink bekend gemaakt.

SELECTIEBEGELEIDING

De Beste Decentrale Selectie Trainingen voor 2023 – Tandheelkunde, Groningen

€ 199,00

Selectietraining. De selectietraining is gericht op de kennistoets van de toetsingsdag. De stof voor de kennistoets wordt behandeld in de vorm van een werkcollege waarbij blokken van uitleg en oefenen elkaar afwisselen. De studenten worden getraind in kleinschalige lesgroepen en ontvangen een trainingsbundel met een Nederlandse samenvatting, oefenvragen, goede leerstrategieën en tips voor de selectie! Deze trainingsbundel bevat ook oefenvragen voor de non-cognitieve toets! Deze selectietraining vindt fysiek plaats op locatie.

10% korting bij DecentraleStudent.nl
met de kortingscode

DCS2024

Team Decentrale Selectie Hulp helpt DecentraleStudent.nl in de ontwikkeling van betrouwbare selectiebegeleiding van goede kwaliteit: Onze missie!

 

€ 229,00

Privé bijles. Kun jij niet bij de decentrale selectietraining zijn of heb je voorkeur voor één op één training? Meld je dan aan voor privé bijles! De student wordt gekoppeld aan een persoonlijke docent die de student op locatie individueel uitleg zal geven over de selectiestof. De student ontvangt net als in de training een trainingsbundel met een Nederlandse samenvatting, oefenvragen, goede leerstrategieën en tips voor de selectie.

€ ntb

Begeleiding bij uitloting. DecentraleStudent richt zich op persoonlijke begeleiding gedurende het gehele selectietraject. Indien je wordt uitgeloot voor jouw eerste keus, biedt DecentraleStudent je graag begeleiding aan bij het kiezen van een tweede studie. Deze studiekeuzebegeleiding bestaat uit verschillende gesprekken.

Ons keurmerk

Team Decentrale Selectie Hulp doet al sinds 2016 actief onderzoek
naar de beste trainingsbureaus & selectietrainingen voor de decentrale selectie.
Door unieke samenwerkingen ontvang je via ons korting op de beste selectietrainingen! 


Wil je weten waarom juist deze organisaties worden gepromoot door ons team? Lees hier onze blog!

 


We hopen dat je fluitend door de decentrale selectie komt!
 - Team Decentrale Selectie Hulp