Decentrale Selectie Technische Geneeskunde

Navigeer

University of Twente

Decentrale Selectie – Technische Geneeskunde, University of Twente

De studie Klinische Technologie wordt in Twente ook wel ‘Technische Geneeskunde’ genoemd. De decentrale selectie van Technische Geneeskunde aan de universiteit van Twente bestaat uit twee rondes met verschillende onderdelen. Er worden uiteindelijk 130 studenten geselecteerd.

De eerste ronde bestaat uit het insturen van een vragenlijst. Er wordt onder andere gevraagd naar je cijfers van de vakken; wiskunde-B, natuurkunde en biologie. Bekijk hier welke cijfers je precies moet aanleveren voor de decentrale selectie. Daarnaast wordt er gevraagd naar je motivatie voor deze opleiding aan de universiteit van Twente. Bij je motivatie is het belangrijk om stil te staan bij het opleidingsprogramma van de universiteit en jouw persoonlijke eigenschappen. Denk daarom over de volgende vragen na; welke eigenschappen maken mij geschikt voor deze opleiding? Waarom kies ik voor het programma aan de universiteit van Twente? Wat wil ik met deze opleiding bereiken? Hoe helpt deze opleiding mij om dat te bereiken?

De tweede selectie ronde vindt plaats in de tweede week van februari en bestaat uit een enkele toets: de BMAT. Voor de BMAT ontvang je geen studiemateriaal. Je wordt getoetst op drie verschillende onderdelen. De eerste toets gaat over logisch redeneren en probleemoplossend denken. De tweede toets bestaat uit opgaven over natuurwetenschappelijke vakken op vwo-eindexamenniveau. De laatste toets is een schrijfopdracht die wordt beoordeeld op zowel de kwaliteit van de inhoud als de kwaliteit van het Engels taalgebruik.

Uiterlijk 15 april hoor je of je bent aangenomen. Je ontvangt een rangnummer op basis van je toets resultaten en op basis van de inhoud van de vragenlijst! Het rangnummer wordt op Studielink bekend gemaakt.

SELECTIEBEGELEIDING

Waar de Student centraal staat!

De beste Decentrale Selectie Trainingen voor 2023 – Technische Geneeskunde, University of Twente

€ 165,00

Digitale training. Kun jij niet bij onze fysieke decentrale selectietraining zijn of heb je voorkeur voor een digitale training? Meld je dan aan voor onze BMAT Cursus video's! De student ontvangt via zijn of haar e-mail toegang tot onze BMAT digitale cursus video's. De student ontvangt net als in de training een trainingsbundel met een Nederlandse samenvatting, oefenvragen, goede leerstrategieën en tips voor de BMAT toets. Met deze cursus video's studeer je zelfstandig vanuit huis!

€ 199,00

BMAT-Selectietraining. De selectietraining is gericht op alle drie de onderdelen van de BMAT-toets. De training is ingericht als werkcollege waarbij blokken van uitleg en oefenen elkaar afwisselen. De studenten worden getraind in kleinschalige lesgroepen en ontvangen iets te drinken. De studenten krijgen les van een docent die zelf de BMAT heeft gedaan en in de top 10 is geëindigd. De studenten ontvangen een BMAT-course guide met tientallen oefenvragen per onderdeel, goede leerstrategieën en tips voor de selectie! Deze prijs is dus inclusief course-guide.

10% korting bij DecentraleStudent.nl
met de kortingscode

DCS2022

Team Decentrale Selectie Hulp helpt DecentraleStudent.nl in de ontwikkeling van betrouwbare selectiebegeleiding van goede kwaliteit: Onze missie!

 

€ 229,00

Privé bijles. Kun jij niet bij de decentrale selectietraining zijn of heb je voorkeur voor één op één training? Meld je dan aan voor privé bijles! De student wordt gekoppeld aan een persoonlijke docent die de student op locatie individueel uitleg zal geven over de selectiestof. De student ontvangt net als in de training een trainingsbundel met een Nederlandse samenvatting, oefenvragen, goede leerstrategieën en tips voor de selectie.

€ ntb

Begeleiding bij uitloting. DecentraleStudent richt zich op persoonlijke begeleiding gedurende het gehele selectietraject. Indien je wordt uitgeloot voor jouw eerste keus, biedt DecentraleStudent je graag begeleiding aan bij het kiezen van een tweede studie. Deze studiekeuzebegeleiding bestaat uit verschillende gesprekken.

€ 199,00

Selectietraining. Deze selectietraining duurt 6 uur en is volledig gericht op de BMAT toets van de selectiedag. Tevoren de selectietraining draag je zelf zorg om het boek 'Preparing for the BMAT: the official guide to the BioMedical Admissions Test' aan te schaffen. De lesgroepen bestaan uit gemiddeld 15 studenten en je krijgt les van een student van de opleiding zelf. Deze training vindt zowel fysiek (€ 199,00) als online (€ 179,00) plaats.

Je ontvangt korting via ons!

Boek je training met 5% korting!

IK WIL KORTING!

Ons keurmerk

Team Decentrale Selectie Hulp doet al sinds 2016 actief onderzoek
naar de beste trainingsbureaus & selectietrainingen voor de decentrale selectie.
Door unieke samenwerkingen ontvang je via ons korting op de beste selectietrainingen! 


Wil je weten waarom juist deze organisaties worden gepromoot door ons team? Lees hier onze blog!

 


We hopen dat je fluitend door de decentrale selectie komt!
 - team Decentrale Selectie Hulp