Decentrale Selectie Biomedische Wetenschappen

Navigeer

Universiteit van Amsterdam

Decentrale Selectie – Biomedische Wetenschappen, UvA

De decentrale selectie voor Biomedische Wetenschappen aan de UvA bestaat uit één selectieronde. Er worden uiteindelijk 175 studenten geselecteerd.

De selectiedag bestaat uit het maken van een toets. Om deel te kunnen nemen aan de toetsdag is het belangrijk dat je je voor 15 januari via het Zelfbediening-dashboard, SIS, aanmeldt voor de selectie. Dit is mogelijk zodra de universiteit jouw UvAnetID heeft toegezonden en verplicht om de toets te kunnen maken.

Begin februari ontvang je op je e-mail de studiestof voor de kennistoets van de selectiedag. Deze stof moet je goed bestuderen voor je selectiedag! Het studiemateriaal kan bestaan uit een aantal hoofdstukken leerstof en/of wetenschappelijke artikelen. Het studiemateriaal kan zowel in het Nederlands als in het Engels worden aangeboden. Aanvullend vinden half februari de onderwijsdagen plaats waarbij je college zult krijgen over het studiemateriaal. Hier kun je ook je vragen over de stof stellen.

De kennistoets zal later in februari worden afgenomen op de UvA. Deze toets wordt afgenomen in het Nederlands en zal MC-vragen bevatten. Aansluitend zul je een matchingstoets maken om te reflecteren op je studiekeuze voor Biomedische Wetenschappen. Uiterlijk 30 maart ontvang je via de opleiding de uitslag van de kennistoets.

Uiterlijk 15 april hoor je of je bent aangenomen. Je ontvangt een rangnummer op basis van je toets resultaat van de kennistoets. Het rangnummer wordt op Studielink bekend gemaakt.

Selectiebegeleiding

De Beste Decentrale Selectie Trainingen voor 2023 – Biomedische Wetenschappen, UvA

€ 229,-

Privé bijles. Kun jij niet bij de decentrale selectietraining zijn of heb je voorkeur voor één op één training? Meld je dan aan voor privé bijles! De student wordt gekoppeld aan een persoonlijke docent die de student op locatie individueel uitleg zal geven over de selectiestof. De student ontvangt net als in de training een trainingsbundel met een Nederlandse samenvatting, oefenvragen, goede leerstrategieën en tips voor de selectie.

€ ntb

Begeleiding bij uitloting. DecentraleStudent richt zich op persoonlijke begeleiding gedurende het gehele selectietraject. Indien je wordt uitgeloot voor jouw eerste keus, biedt DecentraleStudent je graag begeleiding aan bij het kiezen van een tweede studie. Deze studiekeuzebegeleiding bestaat uit verschillende gesprekken.

10% korting bij DecentraleStudent.nl
met de kortingscode

DCS2024

Team Decentrale Selectie Hulp helpt DecentraleStudent.nl in de ontwikkeling van betrouwbare selectiebegeleiding van goede kwaliteit: Onze missie!

 

Ons keurmerk

Team Decentrale Selectie Hulp doet al sinds 2016 actief onderzoek
naar de beste trainingsbureaus & selectietrainingen voor de decentrale selectie.
Door unieke samenwerkingen ontvang je via ons korting op de beste selectietrainingen! 


Wil je weten waarom juist deze organisaties worden gepromoot door ons team? Lees hier onze blog!


We hopen dat je fluitend door de decentrale selectie komt!
 - Team Decentrale Selectie Hulp