Decentrale Selectie Farmacie

Navigeer

Universiteit Utrecht

Decentrale Selectie – Farmacie, Utrecht

De decentrale selectie voor de opleiding Farmacie aan de universiteit van Utrecht bestaat uit één selectieronde. Er worden uiteindelijk 270 studenten geselecteerd.

Elke kandidaat die zich aanmeldt voor de decentrale selectie van Farmacie doet mee aan de toetsing op de selectiedag. Ter voorbereiding op deze selectiedag moet je het toegezonden studiemateriaal bestuderen. Om toegang te krijgen tot dit studiemateriaal, moet je online je gegevens inleveren in OSIRIS Online Application. Het studiemateriaal zal na het volledig doorlopen van deze aanvraag beschikbaar worden gesteld vanaf 1 december. Het studiemateriaal kan bestaan uit een aantal hoofdstukken leerstof, een e-learning van een hoorcollege en/of een digitale impressie van een werkcollege. Het studiemateriaal kan zowel in het Nederlands als in het Engels worden aangeboden.

Let op: in de periode van 23 december tot en met 1 januari is de Universiteit Utrecht gesloten en zal de studiestof dus niet worden toegezonden! Meld je indien mogelijk dus vóór 23 december aan zodat je langer de tijd hebt om de studiestof te bestuderen.

In februari vindt de selectiedag plaats in Utrecht op de Uithof. Deze selectiedag bestaat uit een tweetal toetsen. Allereerst een kennistoets over de toegezonden leerstof en daarnaast een persoonlijkheidsvragenlijst. De selectietoetsen worden in het Nederlands afgenomen en bevatten multiple choice vragen. De kennistoets valt voor te bereiden aan de hand van de toegezonden stof. Het is dus raadzaam je vroeg in te schrijven, omdat je dan meer tijd hebt om de stof voor de kennistoetsen te bestuderen.

Uiterlijk 15 april hoor je of je bent aangenomen. Je ontvangt een rangnummer op basis van je toetsresultaten en je ingezonden VWO-cijfers. Het rangnummer wordt op Studielink bekend gemaakt.

Selectiebegeleiding

De Beste Decentrale Selectie Trainingen voor 2023 - Farmacie, Utrecht

€ 229,00

Privé bijles. Kun jij niet bij de decentrale selectietraining zijn of heb je voorkeur voor één op één training? Meld je dan aan voor privé bijles! De student wordt gekoppeld aan een persoonlijke docent die de student op locatie individueel uitleg zal geven over de selectiestof. De student ontvangt net als in de training een trainingsbundel met een Nederlandse samenvatting, oefenvragen, goede leerstrategieën en tips voor de selectie.

€ ntb

Begeleiding bij uitloting. DecentraleStudent richt zich op persoonlijke begeleiding gedurende het gehele selectietraject. Indien je wordt uitgeloot voor jouw eerste keus, biedt DecentraleStudent je graag begeleiding aan bij het kiezen van een tweede studie. Deze studiekeuzebegeleiding bestaat uit verschillende gesprekken.

10% korting bij DecentraleStudent.nl
met de kortingscode

DCS2024

Team Decentrale Selectie Hulp helpt DecentraleStudent.nl in de ontwikkeling van betrouwbare selectiebegeleiding van goede kwaliteit: Onze missie!

 

Ons keurmerk

Team Decentrale Selectie Hulp doet al sinds 2016 actief onderzoek
naar de beste trainingsbureaus & selectietrainingen voor de decentrale selectie.
Door unieke samenwerkingen ontvang je via ons korting op de beste selectietrainingen! 


Wil je weten waarom juist deze organisaties worden gepromoot door ons team? Lees hier onze blog!


We hopen dat je fluitend door de decentrale selectie komt!
 - Team Decentrale Selectie Hulp