Biomedical Admissions Test (BMAT) Cursus

Deze BMAT cursus helpt jou om te oefenen voor de BMAT!

Biomedical Admissions Test (BMAT)

De BMAT decentrale selectie training richt zich op het voorbereiden van de kandidaten van de decentrale selectie op BMAT. De BMAT komt oorspronkelijk uit Engeland en wordt gebruikt als toelatingstoets voor University of Cambridge. De BMAT wordt tegenwoordig in Nederland veelal gebruikt als toelatingstoets voor decentrale studies. Voor de Biomedical Admissions Test (BMAT) ontvangen kandidaten van de decentrale selectie geen studiemateriaal. De BMAT is in het Engels en bestaat uit drie verschillende onderdelen. De eerste toets richt zich op het vermogen om te logisch redeneren en om probleemoplossend te denken. De tweede toets bestaat uit opgaven over de natuurwetenschappelijke vakken op vwo-eindexamenniveau. Denk hierbij aan de opgaven over de vakken Natuurkunde, Scheikunde, Biologie en Wiskunde. De laatste toets is een schrijfopdracht die wordt beoordeeld op zowel de kwaliteit van de inhoud als de kwaliteit van het Engels taalgebruik.

 

Selectiebegeleiding

Waar de Student centraal staat!

De beste BMAT selectietrainingen voor 2023 – BMAT cursus

€ 199,00

BMAT-Selectietraining. De selectietraining is gericht op alle drie de onderdelen van de BMAT-toets. De training is ingericht als werkcollege waarbij blokken van uitleg en oefenen elkaar afwisselen. De studenten worden getraind in kleinschalige lesgroepen en ontvangen iets te drinken. De studenten krijgen les van een docent die zelf de BMAT heeft gedaan en in de top 10 is geëindigd. De studenten ontvangen een BMAT-course guide met tientallen oefenvragen per onderdeel, goede leerstrategieën en tips voor de selectie! Deze prijs is dus inclusief course-guide.

€ 165,00

Digitale training. Kun jij niet bij onze fysieke decentrale selectietraining zijn of heb je voorkeur voor een digitale training? Meld je dan aan voor onze BMAT Cursus video's! De student ontvangt via zijn of haar e-mail toegang tot onze BMAT digitale cursus video's. De student ontvangt net als in de training een trainingsbundel met een Nederlandse samenvatting, oefenvragen, goede leerstrategieën en tips voor de BMAT toets. Met deze cursus video's studeer je zelfstandig vanuit huis!

10% korting bij DecentraleStudent.nl
met de kortingscode

DCS2022

Team Decentrale Selectie Hulp helpt DecentraleStudent.nl in de ontwikkeling van betrouwbare selectiebegeleiding van goede kwaliteit: Onze missie!

 

Ons keurmerk

Team Decentrale Selectie Hulp doet al sinds 2016 actief onderzoek
naar de beste trainingsbureaus & selectietrainingen voor de decentrale selectie.
Door unieke samenwerkingen ontvang je via ons korting op de beste selectietrainingen! 


Wil je weten waarom juist deze organisaties worden gepromoot door ons team? Lees hier onze blog!

 


We hopen dat je fluitend door de decentrale selectie komt!
 - team Decentrale Selectie Hulp