Decentrale Selectie Adviesgesprekken

Adviesgesprekken voor Geneeskunde en Tandheelkunde

In Nederland zijn er verschillende faculteiten (universiteiten) waaraan je Geneeskunde of Tandheelkunde kunt studeren. Elk van deze universiteiten heeft haar eigen unieke selectieprocedure opgesteld. Het is daarom belangrijk om de verschillen tussen deze selecties goed onderzoeken. Het begrijpen van de onderlinge verschillen zorgt ervoor dat je een inschatting van jouw kansen aan elke universiteit kunt maken. Hier kun je bij worden geholpen tijdens een ‘adviesgesprek’.

Tijdens het adviesgesprek doorloop je de verschillende selectieprocedures met een selectiecoach en bespreek je de onderlinge overeenkomsten en verschillen. Je krijgt hierdoor een beter beeld van alle mogelijke Geneeskunde of Tandheelkunde selecties in Nederland. Daarnaast vindt er een analyse van jouw kansen aan de verschillende universiteiten plaats. Het uiteindelijke doel van het adviesgesprek is om jou te helpen met het maken van strategische keuze voor een decentrale selectie. Oftewel: jou te helpen met het kiezen voor een selectie, waar je het best tot je recht komt op basis van jouw kwaliteiten!

Alvast een start maken met het onderzoeken van jouw kansen in de verschillende selecties voor Geneeskunde? Doe onze Selectie Check quiz!

SELECTIEBEGELEIDING

Waar de Student centraal staat!

De beste Decentrale Selectie Adviesgesprekken voor 2023 – Geneeskunde en Tandheelkunde

€ 75,00

AdviesgesprekGa jij selectie doen en vind jij het lastig om in te schatten aan welke universiteit je de meeste kans maakt? Tijdens het adviesgesprek bespreek je alle Geneeskunde of Tandheelkunde selecties en geeft een coach jou inzicht in jouw kansen aan elke universiteit. Op basis van jouw cijfers, werkervaringen en leerstrategie wordt er een advies gevormd. Het adviesgesprek duurt maximaal 60 minuten en vindt online plaats.

10% korting bij DecentraleStudent.nl
met de kortingscode

DCS2023

Team Decentrale Selectie Hulp helpt DecentraleStudent.nl in de ontwikkeling van betrouwbare selectiebegeleiding van goede kwaliteit: Onze missie!

 

Ons keurmerk

Team Decentrale Selectie Hulp doet al sinds 2016 actief onderzoek
naar de beste trainingsbureaus & selectietrainingen voor de decentrale selectie.
Door unieke samenwerkingen ontvang je via ons korting op de beste selectietrainingen! 


Wil je weten waarom juist deze organisaties worden gepromoot door ons team? Lees hier onze blog!

 


We hopen dat je fluitend door de decentrale selectie komt!
 - team Decentrale Selectie Hulp